Till Svenska RP-föreningens vårdagar på Almåsa kommer väldigt intressanta föreläsare så du är mycket välkommen att lyssna på föredragen under helgen via Microsoft Teams. Vi önskar att de som deltar digitalt donerar 100kr (eller mer) till Svenska RP-föreningens forskningsfond.

Program och föreläsare
På hemsidan finns programmet för vårdagarna så att du kan planera när du vill koppla upp dig:
Klicka här för att se programmet för vårdagarna

Länk till Teamsmötet
Vi använder samma Teamslänk för föreläsningarna på vårdagarna som för Svenska RP-föreningens samtalskvällar som du hittar i början på nedanstående webbsida:
Svenska RP-föreningen – Digitala träffar för diskussion och umgänge

Stöd forskningsfonden
Alla medel som kommer in till forskningsfonden går direkt till RP-forskning, inget försvinner i administrativa avgifter på vägen. Läs/lyssna gärna på Caisa Ramshage:s ledare “Bidra till framsteg inom forskningen” i Retinanytt 2021-03 som finns på samlingssidan för Retinanytt.

Donationer till RP-föreningens forskningsfond

Donationer till RP-föreningens forskningsfond kan göras genom att göra en insättning till Plusgiro 24 75 19-2, ange “Forskningsfonden” i meddelandefältet.

 


Warning: Illegal string offset 'share_counts' in /var/www/retinanytt.se/public_html/wp-content/plugins/simple-social-buttons/simple-social-buttons.php on line 477