RP-föreningens vårdagar måste tyvärr ställas in med anledning av Coronaviruset och den rådande situationen där vi alla måste hjälpas åt för att minska smittspridningen. Allmänna sammankomster bör minimeras och så även resandet, såväl till och från landet som inom landet, enligt senaste rekommendationen. Då vårdagarna vänder sig till medlemmar från hela landet skulle det innebära många resor, ofta med allmänna färdmedel, med en ökad risk för smittspridning som vi givetvis inte vill bidra till.

Föreningens årsmöte kommer dock att hållas lördagen 18 april enligt plan, men i form av ett digitalt möte istället. Formerna är inte helt klara, men det kommer vara möjligt att delta via telefon eller via dator. Mer information om detta kommera tt skickas ut till alla medlemmar inom de närmaste veckorna.

Vi hoppas sedan kunna genomföra ett tvådagars höstmöte på Sundsgården helgen den 7-8 november istället. Information kommer att skickas ut som vanligt, via hemsida och Retinanytt. Vi hoppas kunna erbjuda liknande program som var tänkt nu till vårdagarna.

För er som redan hunnit betala in deltagaravgift kommer den att betalas tillbaka.

Vi hoppas att ni har möjlighet att komma på våra höstdagar istället!

Med önskan om en fin vår mitt i allt Coronakaos, så ses vi i november om inte förr!

Med vänliga hälsningar

Svenska RP-föreningens styrelse