Välkomna till höstdag på telefon 7 november!

Även höstdagarna tar vi per telefon i år och det blir bara en höstdag, men vi hoppas på att kunna träffas på riktigt under vårdagarna 2021!

För att delta i mötet anmäl er på föreningens hemsida www.retina-nytt.se eller på telefon 08 – 702 19 02 och ange namn, telefonnummer och e-postadress. När du har anmält dig kommer du att få information om hur du kopplar upp dig och möteshandlingar kommer att skickas ut. Observera för att få delta på mötet så måste du vara medlem.

Under och före höstmötet kommer det att finnas möjlighet att ställa frågor till föreläsarna på e-postadress fraga@retina-sweden.se. De frågor som vi inte hinner med under mötet kan komma att besvaras i kommande nummer av Retinanytt.

Det kommer också vara möjligt att delta i mötet med Microsoft Teams på dator om du har möjlighet till det.

Program lördagen 7 november

09:45 Telefonkonferensen öppnas

10:00 Höstmöte för RP-föreningen

11:00 Vad händer inom RP-forskningen Ulrika Kjellström

12:00 Lunchpaus

13:30 Bemötande inom sjukvården – Therese Eriksson, socionom med masterexamen i folkhälsovetenskap

14:30 Paddla över Öresund eller cykla genom Sverige som dövblind – Torbjörn Svensson författare, skribent och konstnär

15:30 Avslut

För dem som vill så kommer vi hålla ett övningstillfälle den 29 oktober kl 20:00. Vid det tillfället kommer information från Retina Internationals konferens som i år var virtuell.

Anmälningsformulär:

    Jag godkänner att Svenska RP-föreningen hanterar mina personuppgifter enligt beskrivet i föreningens Personuppgiftspolicy

    Jag godkänner hantering av mina personuppgifter


    Warning: Illegal string offset 'share_counts' in /var/www/retinanytt.se/public_html/wp-content/plugins/simple-social-buttons/simple-social-buttons.php on line 477