RP-Föreningen bjuder på föredrag och fika tisdagen den 16 oktober!
Var: Gotlandsgatan 46, Gotlandssalen
När: Tisdagen den 16 oktober klockan 18:00 – 21:00
Vi bjuder på fika och Mireya Morris håller ett intressant föredrag . Det blir även tid över att prata och umgås med varandra.
Föredrag: Testa en digital röstassistent!
Nu har du möjligheten att testa en digital röstassistent.
Jag har provat en som jag nu kommer att demonstrera.
Det handlar om ”Google Assistant” som finns inbyggd i den smarta högtalaren ”Google Home” och också som App för iPhone och Androidtelefoner.
Jag kommer bland annat att visa hur den digitala assistenten kan användas som radio, timer, väckarklocka och för att spela upp musik från Spotify.
Den klarar även av att översätta till olika språk och kan söka efter information på nätet. Det finns också tjänster från till exempel SJ och ICA som är gjorda för att användas av den digitala röstassistenten.
Det blir en kort demonstration, möjlighet att testa och framför allt ett tillfälle att träffas!
Varmt välkomna!
Stockholmsgruppen
PS Glöm inte att anmäla dig på föreningens hemsida till årets höstmöte i Skellefteå den 10-11 november! Stockholmsgruppen subventionerar nästa hela flygbiljeteen tor Skellefteå så kostnaden inklusive resa och del i dubbelrum blir endast 400 kr för medlemmar som bor i Stockholm och Gotlands Län. Dock är det inte så många flygbiljetter kvar så anmäll dig snarast!


Warning: Illegal string offset 'share_counts' in /var/www/retinanytt.se/public_html/wp-content/plugins/simple-social-buttons/simple-social-buttons.php on line 477