Än finns några platser kvar till Svenska RP-föreningens höstdagar 24-26 November i Kungälv så skynda er att anmäla er (senast 20 oktober)

Uppdaterat program
Programmet innehåller några ändringar, såsom att en genetiker ska föreläsa om utredningar av retinala degenerat ioner och State Lycke kommer och underhåller på lördagskvällen.

Under hjälpmedelspasset på söndagen får vi besök av PolarPrint (istället för Iris) samt av Tony från Syncentralen i Göteborg.

Sänkt deltagaravgift
Vi har även den glädjande nyheten att berätta; att vi har kunnat sänka deltagaravgiften till 1000 kronor per person i dubbelrum och 1200 kronor per person i enkelrum. Sänkningen har vi kunnat göra då vi fått ytterligare bidrag som möjliggjort en kraftig subvention av priserna.

Vi kommer att kontakta er som redan betalat in deltagaravgiften för att komma överens om hur återbetalning av överskjutande summa ska göras.

Välkomna med er anmälan!

Klicka här för att göra anmälan
Visa programmet för Svenska RP-föreningens höstdagar 2023


Warning: Illegal string offset 'share_counts' in /var/www/retinanytt.se/public_html/wp-content/plugins/simple-social-buttons/simple-social-buttons.php on line 477