Stockholmsgruppen anordnar en gemensam tågresa till Svenska RP-föreningens höstdagar 24-26 november på Nordiska folkhögskolan i Kungälv. Förutom tågresan till Göteborg C så ingår även en abonnerad buss till och från Nordiska folkhögskolan.

Observera att sista anmälningsdag är Lördag 30 September.

Om du bokar en egen tågresa efter 20:e september så kan du åka med den abonnerade bussen från Göteborg C till Kungälv. Ange detta under punkt 15. Övrigt när du gör din anmälan till höstdagarna.

Tågresa: Avresa Stockholm C
Vi träffas på Stockholm C kl. 12.00, vid första pelaren, ingång från Vasagatan.

Avgång från Stockholm C: Kl. 12.30 Fredag 24 november
Ankomst Göteborg C kl. 15.40

Hemresa Göteborg C
Avgång från Göteborg C kl. 16.24 26 november
Ankomst Stockholm C kl. 19.27

Gemensam buss
Vi har en abonnerad buss som avgår på fredagen 24 november kl. 16.15, från Posthotellet. Om man går ut från Göteborg centralstation mot Drottningtorget, och passerar över vägen så ligger ett stort hotell precis till vänster, Clarion hotel Post. Bussen kommer att stå framför hotellet.

Bussföretaget heter Jörlanda buss, så eventuellt framgår det på bussen. På söndagen går bussen tillbaka från folkhögskolan 15.15 och beräknas då vara på centralen senast 15.45.

Anmälan till höstmötet
För att anmäla dig till höstmötet så fyller du i ett formulär på RP-föreningens hemsida och vid punkt 15 Övrigt kan du skriva “Tågresa” om du vill åka med Stockholmsgruppen.

Pris
Höstmötet: 1000 kr/person i dubbelrum och 1200 kr i enkelrum. Kostnaden är subventionerad med hjälp av SPSM och IRIS Förvaltning AB.
Tåg & bussresor: 500 kr/person. Gruppresepriset är subventionerad av SRF Stockholm och Gotlands Län.

Har du några frågor så ring Anders Persson på 070-397 14 91.

Här nedan är länkar för mer information och anmälan:

Information om anmälningsformuläret
Direktlänk till anmälningsformuläret
Program för RP-föreningens höstdagar i Kungälv


Warning: Illegal string offset 'share_counts' in /var/www/retinanytt.se/public_html/wp-content/plugins/simple-social-buttons/simple-social-buttons.php on line 477