Spara ner datumet i era kalendrar redan nu! 10-11 novemb r kommer föreningen att arrangera höstdagar på Medlefors folkhögskola i Skellefteå. Vi arbetar för att hitta en smidig lösning så att man kan övernatta redan på fredagen, om man önskar det! Under helgen kommer vi fokusera på åter igen, den senaste forskningen men, också kanske en ännu större del på erfarenhetsutbyte och tips i varden! Detta kommer varvas med mycket god mat och trevlig omgivningar.

 

Vi efterlyser också om har någont ämne som ni vill att vi belyser på vara helger får ni jättegärna höra av er. Maila eller ring Oscar på oscar@retina-sweden.se eller 0703-13 37 37. Vi vill jättegärna ha uppslag på vad ni tycker är problem i vardagen där föreningen kanske kan hjälpa till på något vis.

 

Vi kommer med mer information och detaljer efter sommaren, så håll utkik på hemsidan och våra övriga kanaler.

 

Hoppas vi ses i Skellefteå i november!

Har ni några funderingar eller kanske redan nu vill anmäla er kan ni höra av er till Erika och Oscar i planeringsgruppen.

 

Hälsningar RP-föreningen

Erika Larsson: erika@retina-sweden.se

Oscar Persson: oscar@retina-sweden.se


Warning: Illegal string offset 'share_counts' in /var/www/retinanytt.se/public_html/wp-content/plugins/simple-social-buttons/simple-social-buttons.php on line 477