På RP-föreningens Teamsmöte på Tisdag så kommer grundaren av Be My Eyes, Hans Jørgen Wiberg, att berätta (på engelska) om appen Be My Eyes, en app som gör det möjligt för synskadade att via kameran i mobilen få hjälp av frivilliga att lösa synrelaterade problem i vardagen och på jobbet.

Appen används idag på mer än 180 språk i 150 länder där över 6 miljoner frivilliga hjälper ca 450 000 synskadade. Be My Eyes har fått flera priser bl a Apple Design Award och Google Play Awards. De samarbetar även med Microsoft, Twitter, LinkedIn mfl för att så många som möjligt ska få information om appen.

För mer information om Be My Eyes besök webbsidorna nedan:
Be My Eyes – Wikipedia
Be My Eyes – See the world together

Via länken nedan hittar du information och hjälp om hur du använder appen:
Blind or Low-vision User – Be My Eyes Help Center

Om du vill ansluta dig till Be My Eyes för att hjälpa synskadade som använder appen så hittar du information om detta på nedanstående webbsidor:
Sighted Volunteer – Be My Eyes Help Center
Onboarding Portal

Mer information om RP-föreningens kommande och tidigare föreläsningar/samtalskvällar samt länk för att anslutatill ovanstående Teamsmöte hittar du på nedanstående webbsida:
Digitala träffar för diskussion och umgänge tisdagar 19:00


Warning: Illegal string offset 'share_counts' in /var/www/retinanytt.se/public_html/wp-content/plugins/simple-social-buttons/simple-social-buttons.php on line 477