SRF Go är Synskadades Riksförbunds egen resebyrå som varje år ordnar 15-20 resor och aktiviteter, både i Sverige och utomlands, för deras medlemmar.Paulina Korbak kommer och berättar om deras verksamhet och presenterar den nya resekatalogen för 2023 (se länk längre ner) och andra resmöjligheter med SRF Go.Om du inte rest med dem tidigare så får du inte missa det här. Ha gärna en mugg glögg, peparkakor och lussebullar till hands…Kort om SRF GoDe har sol– och badresor, tema- och storstadsresor, musikfestivaler, vandrings– och cykelveckor mm. I de flesta fall reser de med resebyråer men ibland arrangerar de egna aktiviteter.Du betalar din egen resa, men SRF Go tillhandahåller minst en ledsagare per två synskadade och står för alla ledsagarkostnader.Mer information hittar du här:Resor med SRF Go – Synskadades RiksförbundSRF Go resekatalog 2023 (Word)Leds av Paulina KorbakAnvänd länken nedan för att ansluta till mötet. Det går även att använda länken i början på det här blogginlägget, där du även kan läsa om tidigare föreläsningar och samtalskvällar.

  Klicka här för att delta i mötet via Microsoft Teams   

Appen Synsimulator simulerar ögonsjukdomarOmkring 253 miljoner personer i världen lever med en synnedsättning. För att öka förståelsen för deras villkor lanserar SRF appen Synsimulator som simulerar ögonsjukdomarna:

  • Ålderssynthet
  • Grå starr/Katarakt
  • Grön starr/Glaukom
  • Makuladegeneration (AMD)
  • Diabetesretinopati
  • Retinitis pigmentosa (RP)

Warning: Illegal string offset 'share_counts' in /var/www/retinanytt.se/public_html/wp-content/plugins/simple-social-buttons/simple-social-buttons.php on line 477