22 till 23 april kommer föreningens årsmöte att äga rum på Östra Grevie folkhögskola utanför Malmö. Helgen är späckad med föreläsningar från våra omtyckta forskare från Lunds Universitet med Sten Kjellström och Sten Andreasson inom ögon, som kommer berätta om genterapi och DNA-undersökningar i Sverige – väldigt aktuella och återkommande ämnen! Lördagen kommer bjuda på en språkforskare, och om allt går i hamn kommer vi även få lyssna på forskning om vårt balanssinne. Alla forskar på Lunds Universitet. Programmet är alltså späckat minst sagt.

Vi har även planerat in en paneldiskussion om RP och arbetslivet samt lite underhållning på lördagskvällen! Skolan är också kända för sin goda mat – så detta borde vara förutsättningar som ska borga för en väldigt lyckad helg på många sätt! Ta med era frågor, funderingar, erfarenheter och anmäl er till helgen nu! Vi kommer presentera program och priser inom det närmaste, priserna kommer dock ligga runt där dem har brukat dem senaste åren.

adm@retina-sweden.se alternativt telefonsvararen 08 702 19 02

Har ni frågor kring helgen kan ni maila Oscar på oscar@retina-sweden.se eller ringa 0703 – 13 37 37

Mer information kommer snart att läggas ut här!


Warning: Illegal string offset 'share_counts' in /var/www/retinanytt.se/public_html/wp-content/plugins/simple-social-buttons/simple-social-buttons.php on line 477